logo
. . .

Servere VPS KVM

Ai nevoie de propriul server pentru teste sau vrei sa incepi un proiect? Iti recomandam sa incepi cu un VPS KVM cu resurse dedicate dupa care poti trece la un server dedicat.

  • Acces FULL ROOT
  • Protectie DDOS
  • Fara limita de trafic
  • 99% Uptime Minim

De ce KVM?

Tehnologia KVM este superioara celorlalte tehnologii deoarece utilizatorul nu imparte resursele cu alti clienti, ci acestea sunt dedicate doar lui.

CPU RAM VITEZA Spatiu SSD Adrese IPv4 Tehnologie Pret
1 CPU 2GB 1GBPSTrafic Necontorizat 50GB
1x IPv4
KVM

19.99€lunar

Comanda
1 CPU 2GB 1GBPSTrafic Necontorizat 100GB
2x IPv4
KVM

24.99€lunar

Comanda
2 CPU 3GB 1GBPSTrafic Necontorizat 150GB
3x IPv4
KVM

29.99€lunar

Comanda
2 CPU 4GB 1GBPSTrafic Necontorizat 200GB
4x IPv4
KVM

34.99€lunar

Comanda

DE CE AENHOST?

SPATIU SSD

Folosim doar hard disk-uri SSD care pot fi de pana la 10 ori mai rapide decat clasicele hard disk-uri. Pe langa SSD avem doar RAM DDR4 si procesoare din familia Intel.

1GBPS VITEZA

Resursele se vor incarca cu usurinta deoarece oferim o viteza optima si garantata de 1Gbps. Nu vei avea probleme privind viteza serverelor si a internetului.

PROTECTIE DDOS

Stim cat de importanta este protectia DDOS cand vine vorba de serverele VPS, tocmai de asta o oferim gratuit, protectie DDOS cu viteza cu capacitate mare de mitigare.

hosting
hosting
IP-URI DEDICATE

Oferim oricate IP-uri ai nevoie pentru proiectul tau. Costul unui IP suplimentar este de 1Euro pe luna si nu exista limita de ip-uri, poti sta linistit si poti cere oricate ip-uri ai nevoie pentru proiect.

SUPORT INCLUS

Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a te ajuta cu rezolvarea oricarei probleme sau nelamurire, ne poti contacta prin mai multe metode, printre care tichet, whatsapp si chiar live-chat.

BANII INAPOI GARANTAT

Daca nu esti multumit de serviciu iti trimitem banii inapoi in contul de client pe care ii poti folosi asa cum vrei pe aenhost sau cu care poti comanda alte servicii de pe site-ul nostru.